top of page

Gefeliciteerd!

Je zoektocht naar de

juiste hulp is voorbij ...

Hypnose verandert je leven!

Mariëlle Stroeken

Mariëlle Stroeken   

Hypnoland - Een vertrouwd adres!

Over Mariëlle

Even voorstellen; mijn naam is Mariëlle Stroeken, geboren in 1980 te Tegelen.  Een poos geleden ben ik zelf door een issue  in aanraking gekomen met de kracht van hypnose. In één sessie veranderde mijn leven volkomen!! Vanaf dat moment besloot ik om anderen te gaan helpen om ook hun leven weer op de rit te krijgen. 

Uit ervaring blijkt dat er best wel veel mensen dagelijks met bepaalde klachten vechten die niet zomaar opgelost kunnen worden. Samen met hen wil ik graag bekijken waar de oplossing zou kunnen liggen.

Inmiddels heb ik de opleiding Internationaal Erkend Register Hypnotherapeute met succes afgerond en is ook Hypnose-Praktijk Belfeld is een feit geworden. Daarnaast heb ik onlangs ook het wereldbekende Jeffrey Stephens protocol gevolgd, bij Hypnosecentrum Boxmeer, met bijbehorend certificaat. Een zeer waardevolle toevoeging aan mijn praktijk.

In de afgelopen periode heb ik ook een aantal huisartsen gesproken, die graag een eventuele samenwerking zien en dus ook de kracht van hypnose erkennen.

Graag wil ik je ook kennis laten maken met hypnose en jouw leven de juiste wending geven. Voor vragen en/of het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen. Daarnaast kun je via mijn website ook het contactformulier invullen.

Ik neem ruim de tijd om goed naar mijn cliënten te luisteren en een passende sessie op individueel niveau aan te bieden die het beste aansluit op jouw persoonlijke behoeften. Alles wat er besproken wordt is strikt vertrouwelijk. Neem gerust Contact met me op als jij, of iemand in je omgeving, hulp nodig heeft en informeer naar de mogelijkheden.

De enige voorwaarden om een geslaagde hypnose-sessie te ondergaan zijn: je wil en je medewerking. Hypnose is de snelste, meest eenvoudige en de meest effectieve manier om blijvende veranderingen in je leven aan te brengen.

bottom of page