Mariëlle Stroeken

Hypnotherapeute

Locaties in Belfeld en Velden

Tel. 06 - 5437 5063

Mariëlle Stroeken

Hypnotherapeute

Locaties in Belfeld en Velden

Tel. 06 - 5437 5063

  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
Uitgelichte berichten

30 juni - SuperStunt Middag!

June 5, 2018

1/3
Please reload

Recente berichten

February 11, 2019

March 17, 2018

February 27, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Opening Hypnosepraktijk Belfeld-Velden

February 14, 2017

Feestelijke opening van de mijn nieuwe locatie in Velden voor Hypnosepraktijk Belfeld - Velden, met demo's, proefsessies voor degene die hypnose willen ervaren, verloten gratis sessies en uitleg over hypnotherapie.

 

Wegens groot succes in Belfeld wordt nu ook mijn tweede hypnotherapie praktijk in Velden geopend! Ik zal deze avond kort vertellen wat hypnose is en waarom het zoveel issue's oplost. Ook zullen we zorgen voor leuke demonstraties.

 

En dan ook nog een optreden van de fantastische Rosenbergs! Deze dag kan gewoonweg alleen maar briljant worden. Kom dus op Valentijnsdag naar ons en maak kans op GRATIS behandelingen!! De zaal is open vanaf 18.45u. Mis het niet...!!!

 

 

 

Please reload