Mariëlle Stroeken

Hypnotherapeute

Locaties in Belfeld en Velden

Tel. 06 - 5437 5063

Mariëlle Stroeken

Hypnotherapeute

Locaties in Belfeld en Velden

Tel. 06 - 5437 5063

  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon

RelaxHypno

Waarom RelaxHypno?

Op donderdagavond elke 2 weken terugkerend bij gezondheidscentrum Vividus in Venlo.

In onze praktijk hebben we veel mensen die hulp vragen bij slecht slapen, het hoofd helemaal vol hebben en constant piekeren. Ook neemt het aantal mensen met Burn-out , paniekaanvallen en depressie sterk toe. Vaak gaat dit gepaard met emotionele blokkades die zich na verloop van tijd fysiek gaan uiten. Soms verzwakt je immuunsysteem en word je vaak verkouden, of zien we vaak dat er onstekingen rond de gewrichten ontstaan, waar je immuunsysteem laat afweten bij het herstel. Maar ook migraine en verkramping in nek en schouders is hier een voorbeeld van. Meestal word er te laat geluisterd en reageren we pas als het lichaam schreeuwt.

Dit is ook allemaal wel logisch als we naar de druk van onze maatschappij kijken., Toch heb je altijd een keuze hoe je hiermee omgaat. Maak je keuze en STOP met de manier van overbelasten en maak je hoofd met regelmaat leeg. RelaxHypno helpt je hiermee ontzettend goed bij.

RelaxHypno is een mooie combinatie tussen Yoga Nidra en Hypnose. Deze is ontwikkeld in samenwerking met Yogaleraren over de hele wereld. RelaxHypno maakt deze meditatie uniek in Nederland. Op locatie Vividus zullen we je helemaal in ontspanning brengen in een grote ruimte in een besloten groepje.

Gezamelijk zullen we je een diepe mentale en fysieke ontspanning laten beleven, terwijl je alles hoort wat er om je heen gebeurt. Je bent dus niet 'WEG'. Na afloop krijg je nog een heerlijke kruidenthee om je Wellness goed af te ronden. Met een heerlijke rustig gevoel in je lichaam en in je hoofd zal je uitkijken naar de volgende keer. Voor meer info kun je bellen op 06-54375063